LA CUINA DEL 1714

Autor: FABREGA I COLOM, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA DEL 1714

LA CUINA DEL 1714

19,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
25/08/2014
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons.

Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons.
Leer más

Más libros de FABREGA I COLOM, JAUME

Más información del libro

LA CUINA DEL 1714

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-801-1
EAN:
9788483308011
Nº páginas:
232
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de l?UAB, historiador i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, els quals l?han fet mereixedor dels Premis Gourmand World Cookbook en set ocasions.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar